Eigen showroom 15 jaar ervaring Reparatie service Persoonlijk advies Eigen bezorgdienst

Over ons

Welkom!
Wij zijn Richard Bouman uit Wijk en Aalburg en Dinie Bastemeijer uit Genderen. Ooit in dienst van de familie Van der Kevie, en nu eigenaars van Altena Witgoed. Mensen vragen ons weleens waarom wij in deze tijd nog een winkel hebben overgenomen. Het antwoord is simpel. Omdat wijzelf nog steeds liever door mensen geholpen worden dan door een website. Zeker als het om grotere aankopen gaat en er zoveel keuze is... Dus gaan wij door met de winkel in Genderen, en blijven wij klanten helpen met hun aankoop en reparaties. Zodat je weet met wie je van doen hebt, en je iemand kunt bellen die je kent.

Ons assortiment
Bij ons kun je terecht voor je apparatuur: voor in je keuken, om de was te doen, om te huishouden, en natuurlijk je TV en geluidsinstallatie.
Ook voor je reparaties kun je bij ons terecht.
De merken die we verkopen zijn vertrouwd: Bosch/Siemens, Samsung, Miele, Philips, Beko enz.enz.
 
 

Even terug in de tijd 
Want dit bedrijf heeft inmiddels wat historie. Al 45 jaar heeft Genderen een eigen elektronica winkel. Destijds begonnen op naam van de eerste eigenaars, de familie Van der Kevie, in hun huisje aan de Rondedans. Mensen kochten bij hen hun eerste televisies (en daarna in kleur!) en wasmachines. Of schotels en bakkies, want Kees van der Kevie mocht graag een zendamateur helpen. Het waren Gerrie en haar zoon Henry die ons zo’n 15 jaar geleden in dienst namen. Sinds dit jaar hebben wij, Richard Bouman en Dinie Bastemeijer ‘de zaak overgenomen’. Eigenlijk verandert er niet zo veel. Nieuw logo, likje verf. Wij zijn en blijven een gewone dorpswinkel.